Tysvær kommune Skole

Lærer - 100 % vikariat

Vil du bli med på laget på Frakkagjerd barneskole? Vi har ledige årsvikariat i 100 %. Vi søker lærere som vil undervise på mellomtrinnet og/eller spesialpedagoger. 

Elevene på Frakkagjerd barneskole skal oppleve et trygt og inkluderende fellesskap og et opplæringstilbud der de er aktive, får utforske og undre seg. Det ligger et positivt elevsyn til grunn for hele vår praksis og vi jobber sammen om å nå mål!

Vi søker en engasjert og trygg klasseleder. Læring for livsmestring er Tysværskolens visjon. Vi søker deg som evner å se den enkelte elev, som møter elevene med varme, forutsigbarhet og gode rammer i skolehverdagen. Den rette personen er opptatt av kvalitet i opplæringen.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass der ingen dager er like, to engasjerte skoleledere, et positivt arbeidsmiljø og gode kollegaer. Du får oppgaver som gir deg utfordringer og ansvar, du får veiledning og god støtte i hverdagen!

Frakkagjerd barneskole ligger sentralt i Tysvær kommune, med kort avstand til Haugesund sentrum. Skolen var ny i 2009. Skolens nærmiljø er variert og naturen rundt lett tilgjengelig. Tysvær arena ligger vis-a-vis skolen.

Skolen har 270 elever og ca 45 ansatte. Vi har to klasser på hvert trinn.

Del på:

Referansenummer:

24/1839

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

22.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Frakkagjerd barneskole

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusvegen 9 5570 Aksdal

Kart: