Tysvær kommune Nedstrandtunet

Har du lyst å være en del av teamet vårt i sommer?

Ferievikarer Nedstrandtunet

Nedstrandtunet aktivitet- og omsorgsenter søker sykepleiere, helsefagarbeidere, hjelpepleiere, kokk/kokekyndig, renholder og assistenter/pleiemedarbeider i perioden 17.06.24 - 18.08.24.

Har du et ønske om å jobbe i et aktivt miljø i kommunehelsetjenesten og har kvalifikasjoner innenfor disse fagområdene, eller ønsker å tilegne deg slik kopetanse, oppfordrer vi deg til å søke hos oss. I den daglige driften har vi et stort brukerfokus der vi legger vekt på trivsel og aktivitet. Vi ønsker at du skal være med å gjøre hverdagen til brukerne våre meningsfull. Personlige egenskaper og samarbeidsevner må passe i lag med arbeidsoppgavene som ligger i jobben.

Vi tilbyr et trivlig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø med meningsfylte og varierte arbeidsoppgaver. Lønnsvilkår etter gjeldene lov og avtaleverk.

Vi ber deg oppgi i søknaden om du ønsker å jobbe i pleien, kjøkken eller renhold. Dersom du har mulighet for opplæring og/ eller ekstravakter i løpet av våren, eller planlegger å ta ferie i perioden er det fint om du tar det med i søknaden også.

 

 

 

 

 

Del på:

Referansenummer:

24/110

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

30.04.2024

Tiltredelse:

17.06.2024

Arbeidssted:

Nedstrandtunet

Kontaktpersoner:

Adresse:

Vassendvikvegen 4 5560 Nedstrand

Kart: