Tysvær kommune Nedstrandtunet

Har du lyst å være en del av teamet vårt i sommer?

Ferievikarer, Nedstrandtunet

Nedstrandtunet aktivitet- og omsorgsenter søker sykepleiere, helsefagarbeidere, hjelpepleiere, kokk/kokekyndig, renholder og assistenter/pleiemedarbeider i perioden 19.06.23 - 20.08.23.

Har du et ønske om å jobbe i et aktivt miljø i kommunehelsetjenesten og har kvalifikasjoner innenfor disse fagområdene, eller ønsker å tilegne deg slik kopetanse oppfordrer vi deg til å søke hos oss.

Vi ber deg oppgi i søknaden hvilken stilling du søker. Og dersom du har mulighet for opplæring og/ eller ekstravakter i løpet av våren, eller planlegger å ta ferie i perioden er det fint om du tar det med i søknaden også.

 

I den daglige driften har vi et stort brukerfokus der vi legger vekt på trivsel og aktivitet. Vi ønsker at du skal være med å gjøre hverdagen til brukerne våre meningsfull. Personlige egenskaper og samarbeidsevner må passe i lag med arbeidsoppgavene som ligger i jobben.

 

Vi tilbyr et trivlig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø med meningsfylte og varierte arbeidsoppgaver. Lønnsvilkår etter gjeldene lov og avtaleverk.

 

 

Del på:

Referansenummer:

23/84

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

28.02.2023

Tiltredelse:

19.06.2023

Arbeidssted:

Nedstrandtunet

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusvegen 9 5570 Aksdal

Kontorplassering: